top of page
IMG_0880.jpg

VADÁSZATI LEHETŐSÉGEK

Fejér megyében, az Alba Regia Vadásztársaság területén

Fejér megye szívében, Székesfehérvár tőszomszédságában várjuk vadászvendégeinket az év minden napján. A téli szezonban fácánvadászatot kínálunk, tavasszal őzbak vadászati lehetőséget nyújtunk, nyáron balkáni gerle vadászatra nyílik lehetőség, vaddisznó lesvadászat pedig egész évben leköthető.

Őzbak vadászat

Őzbak vadászati lehetőség Fejér megyében

Vadászvendégeink számára minden év tavaszán őzbak vadászati lehetőséget kínálunk. A sikerélményt kiemelkedő őzállományunk, és a vendégvadásztatás idejére teljesen lezárt vadászterület garantálja, vagyis az Alba Regia VT egész területén csak Ön vadászik ebben az időszakban. Kísérőink tapasztalt vadászok, akik számára a legfontosabb, hogy Ön felejthetetlen élményekkel térjen haza. A vadászat cserkeléssel, vagy lesről történik.

325924_10151081359128254_1269149086_o.jpg

Fácán vadászat

Nagyterítékű fácánvadászati lehetőség Székesfehérváron

Téli nagyterítékű, nevelt fácános hajtásainkon olyan vadászélményt szerezhet, amit nagyapáink élhettek át. Lelkes hajtók, profi vadászkutykák, kürtszó és tisztelgés, egyszóval felejthetetlen téli fácánvadászat várja a baráti társaságokat Székesfehérvár környékén az Alba Regia VT-nél. A vadászat megszervezéséhez 10-12 fő vendégvadász az optimális létszám, a vadászat több, egymáshoz közeli helyszínen történik.

nagyteriteku1.jpg

Gerle vadászat

Nagyterítékű balkáni gerle vadászat

Hagyományos vadászataink egyike a nagyterítékű gerlevadászat. Augusztusban, a területünkön megtalálható napraforgótáblák környékén akár többszáz gerlét is terítékre hozhatnak a hozzánk ellátogató baráti társaságok.

gerlevadaszat.jpg

Vaddisznó vadászat

Vaddisznó lesvadászat háborítatlan területen

Fejér megye szívében, területünk vadászati szempontból kímélt részén várjuk vendégeinket, ahol háborítatlan környezetben, folyamatosan etetett szórónál tudjuk garantálni az eredményes vaddisznó lesvadászatot.

DJI_0074.jpg

Az Alba Regia Vadásztársaság

röviden

Vadásztársaságunk Fejér megye szívében, Székesfehérvár város környékén gazdálkodik. Társaságunk területéhez tartozik gróf Széchenyi Zsigmond gyermekkorának egykori színhelye Sárpentele és a Sárrét, utóbbi a területünk nagyrészéhez hasonlóan Natura 2000 védett terület. Vadászterületünk többi része Fehérvártól északra terül el a Zámoly felé vezető út két oldalán. Fő vadunk az őz, és a szárnyas, szőrmés apróvad, de növekvő számban megtalálhatók a területen a környékre jellemző nagyvadak, továbbá a vadliba, és az erdei szalonka is.

bottom of page